Nederlands Deutsch Français English

Nieuws

Geslaagde Truckrun 2018

Op zaterdag 8 april hebben 4 chauffeurs van Nijsen/Granico zich ingezet voor de Truckrun in Horst aan de Maas. Lees meer »

Winnaars Beursactie LIV 2018

We kijken terug op een mooie beurs. Bezoekers, hartelijk dank voor jullie interesse. Lees meer »

Gezonde klauwen

Varkens vallen regelmatig uit door klauwproblemen. Het beïnvloedt de productieresultaten. Bij zeugen zorgt het voor een hoger vervangingspercentage. Gevolg: extra kosten. Extra aandacht voor de klauwen kan een hoop narigheid besparen. Lees meer »

Groei is voor veel gezinsbedrijven niet de toekomst

Er is een interview met Bram Jansen op boerderij.nl verschenen naar aanleiding van het event "Ondernemen in de varkenshouderij". Hoe kan een varkenshouder zich op de toekomst voorbereiden? En welke vragen moeten daarvoor beantwoord worden? Lees meer »

Voer voor 's werelds duurzaamste ei

Nijsen/Granico draagt met het maken van kippenvoer voor Kipster bij aan het meest duurzaam geproduceerde ei ter wereld; het Kipster ei. Lees meer »

Tips voor schone silo's

Vocht en warme vormen een uitstekend klimaat voor bacteriën en schimmels om te groeien. Wij geven u de volgende tips om uw silo’s schoon en vrij van schimmels en bacteriën te houden. Lees meer »

NIEUW: FertiPower

Draagt bij aan grotere en uniformere tomen Lees meer »

Tot 16 procent fosfaat reduceren? Vraag de fosfaatcheck aan!

Bespaar tot een modaal inkomen door een betere fosforbenutting Lees meer »

Snoepsiroop Premium als flushvoer

Snoepsiroop Premium kent vele toepassingen. Zo is het in de varkenshouderij inzetbaar als vloeibaar flushvoer. Lees meer »

Invloed verouderde zeugenstapel op technisch resultaat

Hoe is de leeftijdsopbouw van uw zeugenstapel? Een juiste leeftijdsopbouw van de zeugenstapel is belangrijk voor goede technische resultaten. Lees meer »

De Salmonella-aanpak van Nijsen/Granico

Meer weten over salmonella, welke preventiemaatregelen u kunt nemen en hoe Salmonella te behandelen? Lees meer »

Rust, reinheid en regelmaat

Tomen worden steeds groter en vragen daardoor extra zorg. Net als bij baby’s vormen de 3 R’s: rust, reinheid en regelmaat de basis voor gezond opgroeien. Lees meer »

Aandachtspunten zeugen rondom werpen

Voor een vlot geboorteproces is een voldoende hoge voer-, watergift en een goede zoutbalans rondom het werpen belangrijk. Lees meer »

Presentatie innovatieve Forti Boost Tapper

In samenwerking met Breedveld Trading en gebruikers van Forti Boost heeft Nijsen/Granico een handig hulpmiddel voor het verstrekken van Forti Boost ontwikkeld: de Forti Boost Tapper. Lees meer »

Lagere fostfaataanvoer?

Het afvoeren van fosfaat kost veel geld. Op bedrijfsniveau is dit een grote kostenpost. Doordat Nijsen/Granico gebruik maakt van Foodproducten met een laag fosfor gehalte is de afvoer van fosfaat op de bedrijven die Broodmelange voeren laag. Lees meer »

Beeldverhaal Food for Feed, redactie Varkens

De redactie van het vakblad varkens is onlangs bij Nijsen/Granico geweest om een kijkje in onze keuken te nemen. Hier hebben zij een beeldverhaal van gemaakt. Deze is nu gepubliceerd op hun website. Lees meer »

Nijsen/Granico introduceert het REDUX-concept

Voor varkensbedrijven die gebruik maken van de stoppersregeling, onderdeel van de ammoniakwetgeving, heeft Nijsen/Granico het REDUX-concept ontwikkeld. Lees meer »

Jubilea artikel de Molenaar

In een speciale jubilea-editie van de Molenaar werd er ook aandacht geschonken aan het 75-jarig jubileum van Nijsen/Granico. Lees meer »

Eigen containervervoer voor inzameling van deeg en brood

Om een productietoename in onze Food-fabriek mogelijk te maken heeft Nijsen/Granico geïnvesteerd in eigen containervervoer voor de opslag en inzameling van deeg en brood. Lees meer »

de Gouden Krul

Doel van dit project is om te laten zien aan burgers en consumenten hoe mooi de varkenshouderij eigenlijk is! Lees meer »

ReCentre - Sustainable success stories

ReCentre heeft een artikel over Nijsen/Granico geschreven. Zie dit pdf bestand. Lees meer »

Steeds meer restproducten in varkensvoer

L1 programma Koplopers heeft haar programma opgenomen bij Nijsen/Granico. "Steeds meer restproducten in varkensvoer" luidt de titel Lees meer »